FYM Nederland is gestopt

Het is FYM Salone helaas niet gelukt het jongerenproject voort te zetten na de ebola-uitbraak. Het bestuur van FYM Nederland heeft na beraad besloten te stoppen met stichting FYM Nederland.

Stopbord rood

Stichting Free Your Mind Nederland is gestopt met haar werkzaamheden en is inmiddels uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook is de bankrekening opgezegd, waarbij het batig saldo is overgemaakt naar Warchild om zo toch nog iets te kunnen betekenen voor kinderen in oorlogsgebieden.

Als FYM Nederland zijn we zijn blij met alles wat we de afgelopen jaren hebben mogen betekenen voor jongeren in Salone, via het lokale jongerenproject FYM Salone. Dit project is stil komen te liggen als gevolg van de ebola-uitbraak. Helaas is het FYM Salone niet gelukt om het project weer op te starten nadat het land ebolavrij was verklaard. Omdat dit het enige project was dat wij als FYM Nederland ondersteunden, hebben we besloten te stoppen met de Nederlandse stichting.

We willen graag op deze plek iedereen (nogmaals) bedanken die de jongeren in Sierra Leone heeft ondersteund, via ons of rechtstreeks. Het heeft voor sommige van hen echt een groot verschil gemaakt. Verder wensen wij als (inmiddels oud-)bestuursleden de jongeren in Salone veel succes met het werken aan hun eigen toekomst. 

template joomla by JoomSpirit