Babykleertjes voor directeur

Alpha Kamara, de directeur van FYM Salone, verwacht samen met zijn vrouw Zainab zijn eerste kindje. Wij weten hoe krap ze het hebben en willen hem daarom verrassen met mooie babykleertjes. Heb jij nog wat liggen?

Alpha heeft dit jaar niet stil gezeten. Voor FYM is hij druk bezig om het Free Your Mind project voor te zetten en te professionaliseren, zoals jullie regelmatig kunnen lezen in de updates over FYM Salone. Ook op persoonlijk vlak is er veel gebeurd. Zo is hij inmiddels getrouwd en ook bijna papa.

In Nederland is het steeds normaler om als iemand in verwachting is een ‘babyshower’ te geven. In Sierra Leone kennen ze dit verschijnsel echt niet. Het is zelfs zo dat mocht er een tweeling geboren worden, dat de ouders deze baby’s dan aan iedereen laten zien. Niet alleen om  te tonen hoe mooi de baby's zijn en hoe gelukkig ze zijn met de kinderen. Maar vooral om anderen te laten weten dat ze een moeilijke tijd tegemoet gaan en dat alle hulp welkom is.

Als het goed is krijgt Alpha geen tweeling, maar toch kunnen ook hij en Zainab hulp goed gebruiken. Kleren, verzorgingsproducten, speelgoed, luiers, alles voor baby’s is duur in Sierra Leone. Heb jij nog ergens babyspulletjes liggen, waar je niks meer mee doet… En wil je ze beschikbaar stellen aan het kindje van Alpha&Zainab? Stuur ze dan naar ons op, zodat wij ze kunnen doorsturen naar Sierra Leone. Meisjes- of jongenskleren maakt niet uit, ze zullen in Sierra Leone een goede plek krijgen!

Babykleertjes voor Alpha&Zainab

Wat: Babykleertjes (in goede conditie) of andere babyspulletjes die niet al te groot en te zwaar zijn (dit i.v.m. de verzendkosten).

Voor wie: In eerste instantie voor de baby van Alpha&Zainab. Mocht er iets overblijven dan voor andere baby’s in Sierra Leone.

Hoe: FYM Nederland zal de kleertjes verzamelen en verzenden naar Salone. Je kan je spulletjes opsturen naar: FYM Nederland, p/a Middelzand 2704, 1788 CM Julianadorp.

 


update per eind december 2013
We hebben al enkele plastic tasjes met kinderkleertjes en een mooie donatie gekregen. Hartelijk dank hiervoor!

Het is de bedoeling om halverwege januari een pakket te gaan versturen. Heb je nog mooie kleertjes liggen die meekunnen? Stuur ze dan voor 10 januari op naar bovenstaand adres. In Sierra Leone maak je er jonge ouders blij mee!
 

 

template joomla by JoomSpirit