Salone update week 5

Sneller internet gewenst
Deze week zijn Alpha en Amos op zoek gegaan naar sneller internet voor in het kantoor. Nu is het zo dat Alpha bijna iedere week naar het internetcafé gaat en dan lang moet wachten totdat enkele foto’s zijn upgeload of totdat hij een mail kan versturen. Het werkt niet efficiënt en geeft geen mogelijkheid tot skypen. Sneller internet zou aanzienlijk bijdragen aan een intensievere en meer-effectieve communicatie met FYM Nederland.

Er is al wel gekeken naar mogelijkheden voor snel internet in het kantoor, maar die komen wel met een zeker prijskaartje. Voor nu is het goed om te weten dat de mogelijkheid er is en zullen we aan de slag moeten het afwegen van kosten en baten. Belangrijk is het om de financiering rond te krijgen maar ook moet gekeken worden naar de diefstalgevoeligheid van eventueel aan te schaffen apparatuur.

Ministers in het FYM Centrum
Op 1 februari jl. zijn er enkele ministers in het centrum geweest. Zij waren aan het controleren of er geen mensen sliepen in de kantoren en kwamen toevallig ook even bij FYM Salone binnen kijken. Nadat Alpha hen verteld had wat ze daar deden stelden zij nog enkele vragen. Tot slot vertelden zij dat ze erg enthousiast zijn over de netheid van het kantoor en de activiteiten die FYM onderneemt. Ze hopen dat FYM nog lang op deze manier door zal gaan en wensen ons veel succes.template joomla by JoomSpirit