Salone update week 9

Bijeenkomst Youth Commission
De Youth Commission is een organisatie in Sierra Leone die fungeert tussen de overheid/grote (internationale) organisaties en de kleinere lokale organisaties. Bij de Youth Commission worden allerlei projecten aangemeld. Hierna bekijkt de Youth Commission welke jongerenorganisaties er in aanmerking komen om deze projecten op te zetten en uit te werken.

Afgelopen woensdag is FYM bij een bijeenkomst geweest van de Youth Commission. Hierin werd verteld dat er binnenkort weer enkele projecten zullen aankomen en dat zij zich verder zullen richten tot de organisatie van wie zij denken dat ze geschikt zijn voor de betreffende projecten.

Veel nieuwe jongeren
Op dit moment zijn er twee nieuwe groepen jongeren in FYM SL. Er is een ochtendgroep en een middaggroep. Afgelopen week zijn er nog vele nieuwe aanmeldingen geweest. Zo veel zelfs dat het team gesproken heeft over het stoppen van de aanmeldingen of het starten van een derde groep. Beide opties vinden ze niet echt mogelijk dus voor nu proberen ze de nieuwe jongeren in de bestaande groepen te plaatsen. 

template joomla by JoomSpirit