Salone update week 20

Bezoek uit Nederland in het FYM Centrum
Het FYM Centrum heeft bezoek gehad van Thijs, een jongen uit Nederland die voor onderzoek in Sierra Leone was. Hij is vrijwilliger bij de 1%Club en wist om die reden dat FYM Salone bestond. 
Afgelopen dinsdag is Thijs in het FYM Centrum geweest. Volgens Alpha was het echt een super bezoek. Thijs heeft met veel jongeren kunnen spreken, veel vragen kunnen stellen en gezien hoe het er in het FYM Centrum aan toegaat. Zelf gaf Thijs ook wat tips, bijvoorbeeld over het maken van een ‘Wall of FAME’. Enkele jongeren die de FYM Module doorgelopen hebben zijn nu aan het werk. Deze jongeren zouden we in de ‘Wall of FAME’ kunnen plakken en zo als voorbeeld voor anderen laten dienen. Het is een goed idee en Alpha wilde er dan ook zeker mee aan de slag gaan. 

Bijeenkomst voor jongerenorganisaties georganiseerd door de president
Afgelopen dinsdag is Lamzo naar een bijeenkomst geweest voor jongerenorganisaties. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de president. Volgens Alpha was het een fijne bijeenkomst. Wanneer we meer informatie hierover heb laten we dit natuurlijk laten weten.

Het is goed om te horen dat FYM Salone uitgenodigd wordt voor dit soort belangrijke bijeenkomsten en dus in het vizier is van belangrijke personen/organisaties in Sierra Leone. 

 

template joomla by JoomSpirit