Salone update week 48

Meer FYM Kids krijgen les
Alpha geeft al sinds het begin van FYM Salone iedere week les aan een groep kinderen in de wijk Kroo Bay. Dit doet hij in samenwerking met docent Kamara. Sinds kort geeft hij ook nog een andere groep kinderen les. Deze kinderen komen ook uit de wijk Kroo Bay maar krijgen normaliter les van docent Nabi. Docent Nabi geeft al jaren les aan de kinderen in Kroo Bay maar heeft geen eigen ruimte zoals docent Kamara. Hij geeft dan ook les in de buitenlucht. De kinderen van docent Nabi zijn net zo enthousiast als de kinderen van docent Kamara en Alpha geeft dan ook aan dat het erg leuk is om te doen.

Alpha werkt vanuit huis
Alpha werkt sinds deze week vanuit zijn huis, omdat zijn vrouw ieder moment kan bevallen. Mocht zij naar het ziekenhuis moeten dan wil hij er gelijk voor haar kunnen zijn in plaats van dat hij eerst vanaf zijn werk moet komen.

December...
Er zullen geen ontmoetingen met andere organisaties meer plaatsvinden dit jaar. Iedereen zegt tegen Alpha dat hij volgend jaar terug moet komen als hij probeert een afspraak te maken. Het is duidelijk te merken dat het december is en organisaties al een beetje aan het sluiten zijn.

(Sanne vertelde Alpha dat ze het leuk vindt om te zien dat hij de Nederlandse manier van werken een beetje over begint te nemen. Hij wil namelijk gewoon doorwerken ook al is december al begonnen…)

template joomla by JoomSpirit