Directeur FYM Salone vader

De directeur van FYM Salone is vader geworden! Alpha's zoon is op woensdag 4 december geboren, iets na middernacht. Zowel vader, moeder als zoon maken het prima.

Alpha's vrouw Zainab moest maandag al in het ziekenhuis blijven en heeft tot aan de geboorte veel pijn gehad. Gelukkig zijn zowel Zainab als de baby gezond en wel. Alpha zelf had graag bij de geboorte aanwezig geweest, maar dit werd niet toegestaan door het ziekenhuispersoneel.

De naam van Alpha junior is nog niet bekend. Volgens traditie zullen de ouders een week wachten totdat ze een naamsceremonie houden. Vrienden en familieleden zullen hierbij aanwezig zijn. Het is gebruikelijk dat mensen dan een envelop met geld voor de baby meenemen. Tijdens deze ceremonie zal een geestelijke de naam van het kindje bekendmaken. Ze doen dit pas na een week omdat er best nog wel wat kindjes sterven in de eerste week na de geboorte. Na een week is het iets zekerder dat het kindje blijft leven en geven ze het een naam.

De eerste nacht was best wel zwaar aldus Alpha. De baby heeft de hele dag liggen slapen en in de nacht werd hij wakker en huilde hij veel. Dit vertelde hij allemaal met een glimlach in zijn stem. Hij is op en top gelukkig. 

Alpha junior (1)

Alpha junior (2)

template joomla by JoomSpirit