Rotary Noordwijk

Eind november 2011 heeft Simone een presentatie gegeven aan de Rotaryclub Noordwijk eo, waarbij ze sprak over het Free Your Mind project in Sierra Leone. Daarbij kwam uitgebreid aan bod wat het project betekent voor de jongeren, welke kant het project op wil gaan en waar momenteel behoefte aan is.

Rotary Noordwijk en omstrekenRotaryclub Noordwijk eo maakt deel uit van Rotary International, een wereldwijde organisatie van service clubs. Verdeeld over 162 landen zetten 1,2 miljoen leden zich vrijwillig in voor scholing en training, drinkwatervoorzieningen,  bestrijden van honger en het verbeteren van gezondheid en sanitaire omstandigheden. De missie van Rotary International is om anderen van dienst te zijn, het bevorderen van integriteit, en om op wereldschaal begrip, goodwill en vrede vooruit te helpen door broederschappen van leiders (zowel zakelijke, professionele, als leiders van de gemeenschap).

Update
Op 08/02/12 heeft de Rotaryclub Noordwijk eo ons een bedrag van € 1.500,- toegekend, waarvoor hartelijk dank! Zie ook dit bericht op hun eigen website. Het bedrag zal volledig ingezet worden om het Free Your Mind project in Salone te continueren. 

template joomla by JoomSpirit