UrMoney Themesessie

Sanne en Simone tijdens een UrMoney Themasessie het project 'Creativiteit als hulpmiddel' gepresenteerd aan een publiek en een adviespanel bestaande uit experts op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Aan het einde van de avond hebben publiek en het adviespanel gezamenlijk hun mening gegeven en het beste project gekozen. Per stem werd een bepaald bedrag overgemaakt voor het project bij de 1%Club. Ons project kreeg de meerderheid van de stemmen en wij hebben hierdoor een mooi bedrag mogen ontvangen. Wij bedanken hierbij de deskundigen, het publiek en de onderstaande organisaties die deze UrMoney Themasessie mogelijk hebben gemaakt.


Upact
Upact"Een organisatie die zich inzet voor duurzame vrede. Zij wil Nederlandse burgers, met name jongeren, bewust maken van de oorzaken en gevolgen van conflicten en hen inspireren om hun invloed aan te wenden om vrede te bevorderen. Door middel van innovatieve bewustwordingstools en projecten betrekken wij jongeren op een unieke manier bij conflicten die normaal ‘ver-van-hun-bed’ zijn. Wij willen hen in beweging brengen om een bijdrage aan een eerlijkere wereld te leveren. Daarbij steunen wij op onze brede expertise op het gebied van jongerenparticipatie, online campaigning, serious gaming en e-learning."


Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden
(SOL)
Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL) "Dit is dé vereniging voor studenten die over grenzen heen kijken. SOL heeft bergen verzet! Met een sterk groeiend ledenaantal en verschillende uiteenlopende activiteiten laat SOL zien dat OS leeft onder studenten. Door het organiseren van onder andere trainingsdagen, workshops, debatten, werkbezoeken en studiereizen biedt SOL een verrijking op de studententijd."


1%CLUB
1%CLUB"De 1%CLUB is een platform dat via internet mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele wereld d.m.v. 1%Projecten. Het gaat hierbij om duurzame projecten die overal in de wereld de zelfredzaamheid van individuen stimuleren en de levensstandaard verhogen. De projecten zijn kleinschalig en leveren een duurzame bijdrage aan het verbeteren van de lokale levensomstandigheden."

template joomla by JoomSpirit