Videocamera van opa Raik

Van de grootvader van Raik hebben we dit jaar een videocamera mogen ontvangen. Deze is goed aangekomen in Sierra Leone en onlangs ingezet bij FYM Kids.

Raik schreef ons eerder dit jaar dat zijn grootvader nog een oude videocamera had liggen waar hij niets meer mee deed. Hij vroeg ons of ze deze zouden kunnen gebruiken in Sierra Leone. Het betrof een compleet systeem in prima staat, inclusief meerdere accu's en een voorraadje opnamebandjes. Zoiets kunnen ze bij FYM Salone nog heel goed gebruiken.

Normaal gesproken zijn we terughoudend om 'oude' apparatuur door te sturen naar FYM Salone, omdat ze daar niet veel hebben aan sterk verouderde en erg trage werkende apparaten. In dit geval waren we wel enthousiast omdat het systeem nog relatief jong was, goed functioneerde en helemaal compleet aangeleverd werd. De camera is meegestuurd in een andere pakket, zodat ook de verzendkosten naar Sierra Leone gunstig uitvielen.

We danken de grootvader van Raik voor deze mooie videocamera!

Hieronder zie je hoe de videocamera ingezet is bij een les aan de FYM Kids. Je ziet Alpha Kamara, de directeur van FYM Salone, die aan een groep enthousiaste kids een stukje taalonderwijs aanbiedt. De videocamera wordt nu o.a. gebruikt om activiteiten van FYM Salone vast te leggen, om de opnames later te kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een stukje PR.

Videocamera bij FYM Kids (1)

Videocamera bij FYM Kids (2)

Videocamera bij FYM Kids (3)

Videocamera bij FYM Kids (4)

template joomla by JoomSpirit